Bugün Ne Sürdüm... Leopar Desenli Tırnaklar


Ben bunlara BAAA YIIILLL DIIIIIMM....

Youtube da sürekli farklı farklı renklerde gördüğüm bu leopar desenli ojeyi ''BENDE YAPICAM ARKADAŞ!!! dedim ve yaptım... Çok da hoşuma gitti umarım sizde beğenirsiniz.

Bu deseni farklı ve canlı renklerle yapmakda mümkün ama benim en çok hoşuma giden bu renkler oldu. ''Londra'da bir Türk kızı'' Su 'da görmüştüm bu renkleri... videosu için tık tık tık...  İyi ki de görmüşüm teşekkürler Suuu... Bugün bu tırnaklarla acayippp kokoş hissediyorum kendimi :)) Leopar desenin asaletinden olsa gerek ;)

Şimdi gelelim nasıl yaptığımıza.... Önce beyaz ojemizi tüm tırnaklarımıza sürüp kuruması için bekliyoruz. Kuruduğuna emin olduktan sonra siyah oje ile rastgele çizgiler yada yarım aylar çiziyoruz. İsterseniz tam yuvarlak da çizebilirsiniz. Çok özenip düzgün çizgiler çekmeye uğraşmanıza hiç gerek yok tamamen doğal ve rastgele çizin :)


Gördüğünüz gibi ben rastgele yarım aylar yaptım. Boş kalan yerlere birer de nokta kondurdum :) Aslında bu haliyle bile çok hoşuma gitti benim. Güzel bir siyah beyaz çalışma oldu.



Böyle mi bıraksam devam mı etsem? diye bir çelişkiye düştüm tüm tırnaklarımı böyle görünce ama sonra başladığın işi yarım bırakma dedim ve devam ettim. Tabi bu güzelliğinde bir poz fotosunu almasam ayıp olurdu yani :)

Siz isterseniz bu şekilde üzerinden cila geçilerek de kullanılabilirsiniz ama benim gibi kendinizi kokoş hissetmek istiyorsanız yarım ayların ortalarına kahverengi oje ile noktalar kondurmanız gerekiyor.
Daha sonra da üzerinden cilayla parlattıktan sonra işte size şahane kokoş ojeler....



Kullandığım Ojeler: 

  • Golden Rose 04 Kireç Beyazı
  • Golden Rose  226 Kahve
  • Golden Rose 71 Siyah
  • Rapsodi cila


Hoşça'kalın..........:::::AyÇa:::::......

 


1 yorum:

  1. Harika !
    Desenleri yapmak için daha kolay bi aparatlı oje kullanıyorum :) http://herteldenyaren.blogspot.com/2013/09/leopar-desenli-oje.html

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.